Gastenboek 2004

o.a. Muziek voor Miljoenen reprises,

2006 | 2005 |2004 | 2003 | 2002 | 2001| 2000
voor 2000


From: Info@migchelbink.nl
Date: Sat Dec 4 16:23:52 2004

Hallo Rotfans aller landen. Kijk ook eens op de site: www.showbink.nl. Voor mooie liedteksten en geestige gedichten. Dat u het weet! Groeten Peter.

From: w.debruin3@chello.nl
Date: Fri Nov 12 16:52:01 2004
WIE o WIE heeft alle mp3s bewaard van jan? ik zou ze zo graag willen horen en hebben. ben een grote fan !!!!groet wilco

From: info@temphouse.com
Date: Wed Nov 3 22:59:38 2004

Hoi Jan, kom net van je optreden in Assen. Heerlijk avondje zitten luisteren. We spraken elkaar nog even achteraf en ik vertelde je over dat de dingen zo zijn veranderd en ook bij jou. Ik heb je redelijk vanaf het begin gevolgd en dus met eigen ogen gezien. Ik vind het allemaal even leuk. Het engelse werk..(the contest bijv.), het Nederlandse werk (zelfs een housenummertje) en nu je aanpak van klassiek werk. Ik weet niet waar het eindigt maar blijf je volgen..

Ik wens jullie het beste..

Martin.


From: linda_spies@hotmail.com
Date: Sat Oct 16 16:55:23 2004

haaaaaaaai ik vind je erg leuk je heb wel een grote pukkel maar dat maakt niet uit heb je msn? zo ja email wil ik heel graag en die pukkel zie ik niet
 

From: JohnDijsselbloem@hotmail.com
Date: Sun Sep 12 16:28:09 2004
Dag Jan, Misschien een vreemde vraag maar ik ben al een tijd op zoek naar de programmas van Torhout/Werchter van 85 tot 90. Ik kan deze nergens achterhalen en dacht als iemand het weet.... dan is het Jan. Als jij het weet, of weet hoe ik het kan achterhalen laat je dan iets weten. Alvast bedankt+ een lieve groet van Moon.

From: jp.happel@12move.nl
Date: Thu Sep 2 22:13:05 2004
Hallo Jan, ik zag je vd week toevallig bij Triviant met Boudewijn de Groot, al was het een herhaling zoals gebruikelijk bij die omroep, maar dan toch de juiste keuze.Ik vroeg me af, stel, als je zou worden gevraagd volgend seizoen zomergast te zijn bij dat programma vd vpro, zou je dat willen doen en welke fragmenten en film zou je kiezen? Oke, veel plezier en geluk met je gezinnetje!Komt er nog een broertje of zusje bij voor Elvis? Zou kunnen toch? Daag!Paul

From: adam_adam@planet.nl
Date: Sun Aug 22 13:28:00 2004
Jan, je songs zijn prachtig, wonderschoon, gevoelig, hard, lief, geil, teder, rauw, warm, kil. Kortom, KUNST, niet alleen met 1 grote K maar met een grote UNST erbij.... Heb alle cd's en geniet. Telkens weer van jouw songs.....

From: jeroenznet@xs4all.nl
Date: Tue Aug 17 23:50:08 2004

Lieve Jan, ik heb deze week al je boeken maar weer eens herlezen. Net of ik je een beetje ken nu. Je zegt vaak wat ik denk. Of misschien voel ik me wel verbonden door mijn pogingen ook iets te bereiken in muziek etc. Had Counting Sheep maar eens gedownlaod als soundtrack ofzo. Ik hoop dat je jezelf nog vaak opnieuw uitvindt, ik blijf je volgen en wens je veel succes!! Jeroen


From: tekstidee@moerstaal.nl
Date: Thu Jun 10 23:21:23 2004
Hallo!Mooie site is dit.....! Mooie teksten heeft die man!Lieve groet Jose. www.tekstidee.moerstaal.nl

From: wendy_0331@hotmail.com
Date: Mon May 31 11:30:50 2004

ik vind u een hele goede zanger en een heel leuk persoon persoonlijk

dikke kus, Wendy

p.s. stuur een mailtje terug aub!


From: myrthe_81a@hotmail.com
Date: Tue May 18 20:05:16 2004
Hi daan

Je moeder vertelde vol trots over Elvis nieuwe liedje op internet en ik dacht ik zal het eens bekijken. Maar helaas ik krijg het niet geopend geen idee of het aan mijn pc ligt of aan de link op jullie pagina maar jammer. Elvis is natuurlijk welkom om zich nog eens heerlijk uit te leven in "mijn" speelkamer.

Groetjes Myrthe


From: floorbaaten@hotmail.com
Date: Mon May 10 21:18:28 2004
Beste Jan,

Ik heb nu net je boek meisjes uit, geweldig om te lezen hoe je uiteindelijk het geluk vindt. En dat nog wel meet Daan een middelbareschool vriendin van me! Ik wens jullie al het geluk van de wereld toe.

Groetjes Floor.


From: B_enjaminI@hotmail.com
Date: Sat Apr 24 23:23:48 2004

Beste Jan Rot!Ik ben nog jong, maar reeds nu weet ik al dat mijn drang naar jouw ,toch wel hallucinant goede, muziek voor eeuwig is. Hoe je de teksten bedenkt, ik weet het niet, maar je verbaast me telkens weer. Telkens sta ik verstomd en ontroerd te luisteren naar jouw hits! Om een paar van mijn favoriete liedjes op te noeme"Elke avond dronken in het zelfde café" en "Zeg Jaap"! Ik heb toch wel een paar idolen, maar jij steekt er toch met kop en schouders bovenuit, gevolgd door de ongeloofelijke goede acteur, Chuck Norris,hij is de Jan Rot van Hollywood. Ik zou je willen vragen om zo veel mogelijk informatie over jou te versturen naar kingelbrecht@pandora.be, want ik verzamel als wat ik in handen kan krijgen over jou. Gegroet Benjamin & Kevin

From: Valérie minnie_mouse_6@hotmail.com
Date: Sat Apr 3 17:02:30 2004

Dag meneer Jan Rot. Ik ben uw achternicht.. Laat ik het zo maar zeggen.. Mijn vader is Gertjo Helmig.. Laatst heeft mijn broer Mark ook al een mailtje gestuurd.. en toen dacht ik...wel leuk om dat ook te doen..

Xx Valérie xX


From: carlodubach@hotmail.com
Date: Thu Mar 11 08:11:53 2004

lieve Jan, zag je gisteren op de leidsegracht, had net een wielklem gekregen,kwam uit de dag sauna en had je boek meisjes meegenomen naar oostenrijk, wintersport.Heb heerlijk genoten van je boek, baalde van die kutklem, toen zag ik jullie en dacht schijt, kan het allemaal schelen, wilde nog roepen, maar vond dat genant. Naar je show geweest in Den Helder , erg genoten. Dag mooie vent, kusje ook voor Daan en Elvis. Carlo xxxx

From: Richard Jansen, Jovink
Date: Mon Mar 8 12:30:47 2004

Een jaar of zeventien geleden zag ik Jan Rot al eens optreden in het voorprogramma van de Golden Earring in een sporthal te Holten. Best goed: allemaal boogie woogie stuff. Goh, ik dacht eigenlijk zomaar: even wat rondneuzen op de site van Jan Rot en kwam toen terecht bij de teksten. Zijn die teksten die meteen op de pagina staan als je 'teksten' aanklikt allemaal van Jan Rot? Shit hee, die zijn echt hartstikke goed!! Ik zag dat wij wel 20x zoveel bezoekers hebben per dag, maar daar ben ik het helemaal niet (meer) mee eens. Succes waar je verder ook mee bezig bent. Zo dat is me nog een seen lekker warrig bericht.

From: deopperkikker@hotmail.com
Date: Sat Mar 6 01:17:17 2004

Hallo Jan,

Nog steeds geniet ik van jou muziek , al moet ik zeggen dat ik dat schubert gebeuren wat minder vind. Mijn favoriete cd's van je zijn tot nu toe Schout bij nacht en Meisjes (cd1). Wanneer kunnen we weer zo iets verwachten. Ik snap het trouwens niet dat er buiten Boudewijn de Groot nog niemand een nummer van je heeft opgenomen. Op bovengenoemde cd's staan bijvoorbeeld nummers die heel goed gecoverd zouden kunnen worden door de dijk. Tja dat zou toch leuk zijn als dat gebeurde.

Groeten en tot ziens bij een volgend optreden.


From: vermeij@mail.com
Date: Fri Feb 27 19:48:47 2004

Jammer Jan, dat je je moet lenen voor zo'n waardeloos televisieprogramma als dat van Paul de Leeuw. Ik snap niet en heb nooit begrepen waarom driekwart van Nederland wegloopt met die buitengewoon zelfingenomen, egogeile vent. Als er iemand is die geen respect heeft voor andere mensen, is het wel Paul de Leeuw. Dat bleek vanavond wel weer. Ik ben blij voor je Jan, dat je op de valreep nog gauw even 'Eeuwig jong' mocht zingen. Dat is een bijzonder mooi lied. Groeten, Ruud Vermeij (www.ruudvermeij.nl)

From: Peter/peterfranssen@zonnet.nl
Date: Sat Feb 21 10:12:32 2004

Ik kom er net achter (schaam, schaam) de er op Jan zijn site elke maand een maand mp-3 staat. Is er iemand die al de maan mp-3 tjes op zijn pc heeft staan? Ik zou graag met diegene in contact komen, want ik zou daar graag een kopie van willen. Graag even een mailtje als je me kan helpen!!!

Thanks, Peter


From: mlan1111@freebel.net
Date: Sat Feb 7 14:21:50 2004

Meneer, u bent een taal-genie! Dit n.a.v. de vertaling van Schuberts 'Winterreise'. Grandioos!

From: dboonman@hotmail.com
Date: Tue Jan 20 05:30:06 2004

Ik vond Jan Rot helemaal geweldig, zijn liedjes spraken mij enorm aan, omdat ze vaak een homoseksueel thema hadden, zij hebben mij dan ook zeker geholpen met de ontwikkeling van mezelf als homo. Ik leerde hem kennen toen ik een jaar of 18 was, in het programma "sex met Angela"waar hij de bekende Nederlander homo gast was, en ik van de jonge homo's die er voor uit kwamen en daarover kwamen praten in dat programma. Ik ging al zijn Columns lezen in de nieuwe Revu, zo'n leven wilde ik ook leiden, sex drank, drugs en rock and roll Later ben ik met hem ook nog naar de eerste roze zaterdag/gaypride in amsterdam geweest, waar hij moest optreden. Ik vond hem te gek als mens, ook zo lekker ongeremd, op een een bepaalde manier vond ik hem zelfs sexy. Daarna zag ik al zijn theatershows,en sprak hem vaak dan achteraf ook nog, toen ik nog de programering deed van een theater bij ons in Nuenen heb ik hem zelfs weten te boeken daar. Ik koesterde zijn muziek, alsof het mij overkomen was allemaal, liedjes over liefdesverdriet, coming out, de eerste keer, mijn belevenissen op muziek. Hij was een van mijn voorbeelden, zo wilde ik ook theater maken, Hij had net als ik de Blues. Ik heb zelfs ooit een van zijn nummers, Jimmy, gezongen in een theatershow van me.

EN TOEN INEENS: als donderslag bij heldere hemel, uit het niets. WERD HIJ HETERO (overigens in diezelfde periode als Mathilde Santing) IK VOELDE ME VERADEN Het was alsof vanaf dat moment die nummers ook niet meer hun waarde hadden voor mij. Later hebben die liedjes hun oude waarde gewoon weer terug gekregen. Ik voel me ook niet meer veraden door Jan, het werkte kennelijk niet met jongens, ik ben dus ook allang niet boos meer op hem en ik hoop dat hij heel gelukkig is met zijn vrouw en zijn dochtertje.


From: markretera@xs4all.nl
Date: Mon Jan 12 12:45:55 2004

Hallo Jan

mooi boek, Meisjes

groeten

LNaar boven