Bezoekersboek 2005


Rover, An& Jan 2, Nachtlied

2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001| 2000
voor 2000


From: dj-marco marco@tukkerteam.nl
Date: Wed Dec 21 03:55:18 2005
we wensen iedereen een super gezellige kerst toe en een super gelukkig en muzikaal 2006 groetjes dj-marco en inge van het tukkerteam kijk ook eens op www.piet.isfantastisch.nl onze persoonlijke site en laat even een bericht achter in ons gastenboek

From: Clair
Date: Sun Nov 27 13:22:31 2005

Gisteravond was ik bij de laatste avond van Nachtlied. Ik verblijf voor mijn werk veel in het buitenland en na zoveel enthousiaste reacties van vrienden en familie, moest ik echt heen. Wat een heerlijk optreden, wat een prachtige hertalingen en wat een geweldige nummers, wat leuk om het hele publiek te kunnen zien meedeinen en wat onverdiend dat de zaal niet tot de nok toe was gevuld! Maar wat fijn dat jullie er nog met zoveel enthousiasme stonden! Ik heb gelachen, ja zelfs gehuild, ik heb genoten en vanochtend stond ik op met al die heerlijke nummers nog in mijn hoofd. Hartelijk bedankt hiervoor en ik hoop dat jullie de tournee met net zoveel liefde en plezier hebben afgesloten als ik gezien denk te hebben!   Met vriendelijke groet,   Clair Kerkman Zandvoort

From: Erik vna der Leest e.vanderleest@wanadoo.nl
Date: Sat Nov 26 03:24:34 2005

Beste Jan Rot, Heb 11-11-2550 gehoten van jullie in Geert Theis. Vond de liedjes heel mooi gezongen. Wel grappig dat Astid haar bekendste lid zo van L. Nijgh. Hoorde van mijn meoder die mijn begeldister is dat er helaas weinig mensen waren gekomen naar Geert Theis. Wel keus voor de liefhebbers die van luisterliedjes houden. ls je volgend jaar met Majorlein Meyer (Annie van de Berini's) naar Stadskanaal komt kom ik zeker weer. Hou van goede luister liedjes o.a. van Jaap Fisscher ook wel Joop Visser en van Peter Blanker etc. Als de muziek goed is afgestemd met de artiest. Ik bedoel de muziek moet niet de zong overstemmen dat niet meer kan horen wat men wil vertellen. Dat doen jullie niet, de muziek is afgstemd dat jullie goed verstaan baar zijn, Wel een lange reactie. Datg meneer Jan Rot Ps. doe Astid Nijgh en Bill van Dijk de groeten van een blinde fan Erik van der Leest

From: dj_klop2@hotmail.com
Date: Fri Nov 25 01:10:33 2005

hoi iedereen van het nachtlied,

Ik vond jullie voorstelling echt supers. Maar hebben jullie voor mij de tekst of stukje van over die maan. Dat vond ik een leuk stukje. En zou het graag nog is nalezen. alvast bedankt. groetjes aan alex.

Groetjes winnie


From: linda
Date: Sat Nov 19 09:48:34 2005

heej jan gezellig he ? ik weet niks meer om te schrijven dus

Dikke Doei


From: gdj0801@planet.nl
Date: Fri Nov 11 09:47:50 2005

Hallo alle medewerkers van Nachtlied,

't Wordt eentonig, maar ook wij vonden jullie voorstelling (9 nov. Hengelo) super. We kenden de cd al, maar het geheel op het toneel overtrof onze verwachtingen. 't Was bijzonder leuk te zien dat jullie er zelf ook zoveel plezier aan beleven.

Groetjes vanuit het Twentse, Anneke en Gerda


From: nathalie.nicolini@hotmail.com
Date: Sat Nov 5 18:02:13 2005

Jan,

blij verrast was ik vorige week toen Patrick Kicken 's ochtends op Radio Veronica Ankie draaide, geweldig! Een goed begin van de dag, zou hij vaker moeten doen.

Groetjes, Nathalie


From: digginger@hotmail.com
Date: Fri Nov 4 16:48:26 2005

Beste Jan, lieve Hans, mooie Astrid en Bill

Een zeer late dank voor het prachtige optreden in de Oosterpoort in Groningen 19 oktober. Mijn zus en ik hebben genoten (wij waren de meisjes die in liedjes praatten, als je het je nog herinnert, als je het je niet herinnert, ook niet erg) en zingen samen regelmatig jullie prachtige nummers. Enig nadeel: bij ons mogelijk favoriete lied komen we niet verder dan 'ik schop een deuk in je deur, hm hm je bel, ram op je keukenruit'. Versie op cd of mp(3), goed idee? Verder, Jan, nog meer verlate complimenten voor de prachtige samenzang samenzang met Boudewijn en het Metropool. Verder, Hans, condoleances. Je hebt onze harten gestolen. Nu gaan ze naar je uit.

Veel liefs, Inger


From: Anita4571@hotmail.com
Date: Wed Nov 2 16:47:19 2005

Lieve mensen, Ik heb op de eerste avond v/d dubbel- premiere ontzettend genoten van jullie optreden en ga vanavond naar Alkmaar om het allemaal nog een keer te beleven. Kijk er erg naar uit! Hoop dat deze show een vervolg krijgt, dan ga ik zeker weer! Liefs Anita.

From: rvwissen@prettel.nl
Date: Sun Oct 30 18:51:28 2005

Ik wil jullie bedanken voor een heerlijk avondje uit! In Emmeloord 29 oktober jullie Nachtlied-voorstelling bijgewoond en in tijden niet zo'n leuke theateravond gehad. Jullie hebben er een fan bij! Loek van Wissen.

From: jolanda.maas@hetnet.nl
Date: Sat Oct 29 00:22:30 2005

Vandaag jullie voorstelling in Zaltbommel gezien. Ging mee om mijn vader een plezier te doen zag bij binnenkomst een gemiddelde leeftijd van 65+. Dacht "ja hoor, dit wordt vast een belegen voorstelling".Maar nee hoor ik heb werkelijk zitten genieten van tekst, prachtige zang, plezier, en vooral mooie karakters op het toneel. Echt helemaal super, Dankjulliewel groetjes en geniet! Jolanda ps; ben onmiddelijk fan van Hans Zilver dus dat doel is bereikt

From: jwhartog@planet.nl
Date: Thu Oct 27 00:16:15 2005

Ik heb genoten van het Nachtlied vanavond ,in het Thalia Theater Groet Wil

From: zonnetje1950@hotmail.com
Date: Tue Oct 25 21:49:19 2005

19-10-2005 Oosterpoort Groningen

Voor allemaal: Wat hebben wij genoten, het was geweldig! En Astrid....'t Spaarne Haarlem... wat mooi! Tot de volgende keer! Jelle en Annemiek


From: Iris
Date: Mon Oct 24 15:59:44 2005

Het was een waar feest om jullie prachtige nachtliedvoorstelling bij te wonen in Den Haag! Wat een teksten, wat een stemmen en wat een energie! Ik ging met een heerlijk gevoel naar huis en werd de ochtend erna wakker met vlinders in mn buik.

From: afra_hildering@hotmail.com
Date: Sun Oct 23 18:28:02 2005

Beste Jan en de rest.Ontzettend leuk afgelopen donderdag in Hoorn. het enthousiasme was duidelijk te voelen in de zaal. Prachtige hertalingen en fantastisch gezongen en gespeeld.de CD zit nog steeds in de speler. Bedankt! Groetjes, Afra Hildering

From: a_baars@quicknet .nl
Date: Fri Oct 21 12:07:14 2005

Beste Jan Rot,

Gisteravond was een byzondere avond in de Schouwburg te HOORN. Wat een feest om naar de teksten en muziek te luisteren. Geweldige musici. Jan Rot, een KANJER.

Hartelijke groeten. A.E. Baars te HOORN.


From: gerjogrv@hotmail.com
Date: Thu Oct 20 08:38:11 2005

Hallo Jan,

Wat een ontzettend goed optreden gisteren (19 okt.)in de Oosterpoort in Groningen. JIJ ZELF, mooie teksten, humor, puur BILL, fantastische stem enne.......bied je hem mijn excuses aan, vond hem kleiner dan op TV en zei dat ook toen ik een CD kocht; sorry Bill :-( ASTRID, moordwijf en wat een stem! HANS, zilveren blonde engel, hij stal mijn hart......en vast niet dat van mij alleen. De muzikanten, in een woord geweldig. NACHTLIED klinkt verder dan de nacht alleen! Succes met jullie optredens en hartelijke groeten,

Gerjo Groeneveld (lange nicht met ronde bril en kuifje :-) )


From: dongen@xs4all.nl
Date: Wed Oct 19 11:33:36 2005

afgelopen zaterdag genoten van Nachtlied in de Bussel in Oosterhout. prachtige muziek, schitterende teksten. nu geniet ik al een paar dagen na van de cd. Hierop mis ik alleen de klarinet van Sandra. beetje jammer voor de rest niets dan lof.

groeten en veel succes met de rest van de voorstellingen want dat verdienen jullie!! Marian van Dongen


From: tientuut@wanadoo.nl
Date: Mon Oct 17 10:05:10 2005

Lieve allemaal!

Net het dagboek van Nachtlied gelezen. Kan me jullie gevoel af en toe wel voorstellen. Tenslotte wil je toch graag erkenning voor datgeen je doet. Speel inderdaad voor de mensen die wél de moeite nemen naar jullie te komen. De rest weet niet wat ze missen, of durven het misschien niet aan om eens naar een "ander soort voorstelling" te gaan. Er zijn zoveel mensen die gewoon weten dat jullie goed zijn, maar wat belangrijker is, jullie geloven ook in jezelf en elkaar en dát stralen, die chemie is ook de kracht op het podium. Je weet gewoon dat er een goede productie op het podium staat. Net zoals ik zijn er ongetwijfeld mensen van "buiten de grote stad" die denken: "Jan Rot... wie is dat? Wat doet íe?" Maar geloof me: er komt een dag dan wordt hun nieuwsgierigheid net zoals de mijne gewekt, sta je open voor iets nieuws en gaan ze overstag. Dat zijn dan ook degenen wiens hart je voorgoed hebt gestolen.... Bill: wees niet boos, het ligt niet aan jullie! Ik zie jullie in ieder geval weer in Roosendaal en kijk er erg naar uit!

Liefs en dikke kus voor allen.... Tien


From: Karen
Date: Fri Oct 14 23:28:08 2005

Vanavond genoten in De Lawei in Drachten. Fantastisch! Prachtige muziek, maar bijna nog mooiere teksten... Een waar genoegen.


From: rob en gwen
Date: Mon Oct 10 10:47:14 2005

wij hebben het nachtlied in amsterdam al gezien.Maar wij hebben zaterdag nacht weer van Jan en Astrid mogen genieten.Het was weer toppie tot in Amstelveen. Rob en Gwen

From: Ton de Beer
Date: Fri Oct 7 15:38:37 2005

Goeie show, jongens, in Naaldwijk. Bedankt! Ton

From: Jeroen de Beer (jeroenantonius@hotmail.com), De Baarsjes, Amsterdam
Date: Tue Oct 4 08:52:47 2005

Lieve Jan, Astrid, Sandra, Jakob, Bill en Hans, ik heb vannacht de nacht met jullie doorgebracht. Flarden van 't Spaarne Haarlem en Soldaat hielden me wakker. Mooie avond gisteravond in de Kleine Komedie: weinig pretenties, gewoon lekker spelen en ons jaloers maken dat wij daar niet stonden, zingend tussen die gelukkige nachtwakers.

From: Elly & Rikkert
Date: Mon Oct 3 10:52:37 2005

Mooi Jan! Jullie allemaal! Genoten van de teksten, de muziek, het schmieren. Geweldige ideeën: 'Plank over zeven sloten', maar ook 'Ome Harry' als 'Erlkönig'. Veel succes! Tegen het einde van de toer komen we nog eens. Kijken wat er allemaal anders is geworden... ;-)

From: jelle
Date: 3 oktober 2005 00:56:41 GMT+02:00
Wat een prachtvoorstelling zagen we vanavond in De Kleine Komedie! Met vrouw, broer en schoonzus waren we uit Castricum niet alleen trots op onze plaatsgenoten op het podium, maar hebben we vooral genoten van jullie aanstekelijk enthousiasme, de prachtige teksten (die we voor een deel al via de cd kenden), de muziek, de afwisseling. En ook een mooie verrassing: Joop Visser, met een werkelijk fantastisch liedje.   Bedankt!   Jelle van der Meulen, Castricum

From: temphouse
Date: Sun Oct 2 18:01:06 2005

Hoi Jan, Ik was gisteravond aanwezig bij Nachtlied in Assen. Ik volg je al zo'n 15 jaar en heb al je theatershows gezien. Wat je gisteravond hebt neergezet samen met Bill, Astrid, Hans, Sandra en Jakob was fantastisch. Ik vond het heerlijk. Ik was ook zo verbaasd toen ik Jakob hoorde zingen (zet hem een zonnebril op en we hebben onze eigen Ray Charles). Astrid is erg mooi van stem en ook Bill haalde goed uit. Hans Zilver is voor mij nieuw maar daar ga ik meer van luisteren. Sandra vond ik ook heerlijk. Ze speelt prachtig en het nummer Soldaat zong ze absoluut prachtig. Gisteravond de CD nog even helemaal gedraaid. Ik hoop dat je nog lang doorgaat met muziek in welke vorm dan ook (ik zing ook nog steeds uit volle borst mee met Leah en by the docks on the golden river...). Ik wens jullie vanavond in Amsterdam lots of luck en weet zeker dat het daverend wordt. Misschien ga ik jullie zelf nog weer opzoeken als jullie in Stadskanaal zijn. Vriendelijke groet, Martin.

From: simone.groeneboer@xs4all.nl
Date: Sun Sep 25 22:01:06 2005

Wat een teksten...Mijn moeder gaat dood! Alle moeders gaan ooit dood, maar die van mij gaat te snel naar haar einde. ze wil "als ik straks dood ben" op haar kaart en de muziek bij haar afscheid. Wat een teksten en wat een emotie. Nu nog op zoek naar de muziek, maar de tekst heb ik gevonden. Wat een tranen! Wat knap! Simone

From: elmulder@hotmail.com
Date: Sat Sep 24 17:18:49 2005

L.S. Door de publiciteit op radio en tv ben ik nieuwsgierig geworden naar jullie nachtlied. Maar zeer spijtig komen jullie niet naar Limburg.Ook daar houden ze van het nederlandse lied. Eindhoven is nog steeds Brabant. EM

From: boz@multicopy.nl
Date: Mon Sep 19 21:38:22 2005

In BoZ gebleven voor jullie "premiere" zaterdag mislukt 15 minuten te laat! zondag in de herkansing bijna weer - wielergedoe! De moeite waard - hou het zo ongedwongen past o.i. bij je, hadden veel van je teksten al met pleizier gelezen. Niet te veel schaven dus, hou die huiskamersfeer vast, past bij de nacht en succes in de rest van Nederland. Wouter en Marja
 

From: ingridpennings@home.n;
Date: Mon Sep 19 20:14:15 2005

Zaterdagavond een TE GEKKE avond gehad. Spontaan naar Hoogerheide gegaan en ons laten verrassen. NOU Verrast waren we zeker. Het was alsof we op bezoek kwamen, Zo'n intieme sfeer en wat een geweldige teksten!!!!We komen op 24 november nogmaals. NIET om te kijken of het "beter"is geworden, want voor ons was het al geweldig. Maar om nogmaals naar jullie dijken van stemmen te luisteren. Ook was er tussen jullie een chemie die je maar zelden ziet en voelt. Ga zo door.


From: marc.didden@home.nl

Date: Mon Sep 19 15:53:33 2005

Gistermiddag in Hoogerheide naar jullie voorstelling geweest. En ook al was het pas de tweede try-out, de voorstelling stond als een huis. Wat een te gekke muziek en vooral wat een briljante hertalingen. De complete band is in een woord: geweldig! Topstukken vond ik ‘Op rozen´, ‘Erlkönig’ en de nieuwe versie van ‘Dansschool Janssen’, want zelfs na het beluisteren van de Nachtlied-cd word je door deze - niet opgenomen - stukken verrast. Van mij mogen alleen Bill van Dijk en Astrid Nijgh ook soms eens een inleidend praatje houden, hierdoor krijg je iets meer samenhang en kan Jan Rot als tekstdichter ook in het zonnetje worden gezet. Nachtlied, het is nu al mooi en het kan alleen maar mooier worden! En ook ik kom zeker nog eens kijken...Marc Didden


From: Rita.Desmedt1@Pandora.be
Date: Sun Sep 18 14:57:12 2005

Wij hebben gisteren een héél fijne avond gehad daar in kloosterheide. Het was GRANDIOOS. Het was alleszins de moeite waard om het reisje vanuit Belgie te doen. En... zoals de vorige bezoeker van dit gastenboek...wij komen ook terug. Zeker weten. Roosendaal of Bergeijk, dat weten we nog niet, maar we willen dit geweldige team nogmaals aan het werk zien. We wensen jullie alvast héél veel succes met nachtlied en tot....later!

From: tientuut@wanadoo.nl
Date: Sat Sep 17 23:23:11 2005

Vanavond een geweldige avond Hoogerheide achter de rug! Komen zeker ook naar Roosendaal om te kijken hoe Nachtlied zich verder heeft ontwikkeld. De humor en prachtige hertalingen.... kippevel. Enne Hans hoeft echt niet meer zo verlegen te zijn; plank over zeven sloten.... geweldig. Trouwens... alle stemmen prachtig bij elkaar... een mooi bij elkaar gezocht (en gevonden) stel. Dank jullie wel voor de heerlijk avond. Tien

From: me_monique@msn.com
Date: Tue Sep 13 10:27:59 2005

Gefeliciteerd in veelvoud!!

Vanochtend het interview gezien bij goedemorgen nederland en helemaal verkocht.. ik kom zeker kijken. Maandag 3 oktober, kleine komedie.

Maak er een mooie dag van en een knuffel voor jouw lieve vrouw. Wat een super grietje!!


From: magneeto@chello.nl
Date: Tue Sep 13 10:21:18 2005

Hoi Jan Ik zag je vanmorgen op de tv in het ochtend programma. Ik zat juichend op de bank ! Vertalingen van nummers zonder dat het gekunsteld of cabaret wordt dank daarvoor Ron Dorpsstraat www.orgeldraaier.nl

From: modoc@quicknet.nl
Date: Wed Sep 7 15:00:01 2005

Ik wens de Cast van Nachtlied veel succes . Ik ben erg benieuwd naar de voorstelling Lola is mijn favoriet daar geniet ik echt van. Jan Rot complimenteer ik met zijn bijzondere teksten.( `t Spaarne Haarlem is prachtig. Astrid wens ik veel plezierige avonden Toi-Toi Toi alvast.......Rika Plug

From: sanch@planet.nl
Date: Mon Aug 22 12:24:02 2005

Beste An en Jan. Als cadeautje voor vaderdag kreeg ik grootste hits deel 1. Die CD heeft ons gezin veel plezier gebracht gedurende onze vakantiereis naar Frankrijk. Onze dochter Mies (bijna 5) kent "Sukiyaki" bijna uit haar hoofd, zoon Luuk (10)vindt "Ankie" helemaal te gek, mijn vrouw Sandra houdt van "Spiegelei" en persoonlijk kreeg ik achter het stuur op de saaie peage tranen in mijn ogen van "Allemachtig prachtig". Zoon Joost (9 maanden) vond het allemaal goed. Ik ga gauw grootste hits deel 2 bestellen want daar een vertaling op van Hendrix 's Hey Joe in " He Joost". Bedankt Jan en An Groeten Chris Noorland, Sandra Hogesteeger, Luuk, Mies en Joost

From: martijnrs@ilse.nl
Date: Tue Aug 16 22:29:16 2005

Ik hoorde Jan in het programma Met het oog! Wat mooi. Ik ga snel de CD kopen! Groet, Martijn

From: iriswenmakers@hotmail.com
Date: Sun Aug 7 10:44:39 2005

De aftrap van nachtlied klinkt veelbelovend. Ik ben er zeker weer bij in Diligentia.

Lieve groet,

Iris


From: fred.breet@planet.nl
Date: Thu Aug 4 21:05:05 2005

heb nu alles van Jan.... kan niet genoeg krijgen van zijn boeken en muziek.......rasartiest, woordkunstenaar, goeie gozer.

From: Saskia
Date: Mon Jul 25 10:42:20 2005

Ik ben een hele grote fan van u! en ik vind het duet heel leuk met uw baby,Elvis! echt geweldig.......dus!

Dikke kus aan Daan en Elvis! en natuurlijk ook aan jou, lieverd!

Saskia!


From: Wendy
Date: Sun Jul 24 18:35:07 2005

Beste Jan,

Geweldige filmpjes Jan Rot! Echt geweldig@ dikke kus van je allergrootste fan: Wendy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ookwel Ankie genoemd!!!!!


From: anneke.van.dijken@xs4all.nl
Date: Fri Jul 22 19:50:45 2005

Hoi Jan,

Je hebt een mooie site. Ik heb een link naar je site op mijn site gezet, hij staat onder BN'rs / BB'rs. Zou je mijn site willen teruglinken?

Groetjes van Anneke http://surfingann.openstart.nl/


From: mail@janinehoekstein.nl
Date: Thu Jun 16 22:13:55 2005

Iedereen in Assen zal op 1 oktober willen weten hoe het lied van de nachtuiltjes klinkt. En anders ik wel!

Dus: Nachtlied-Assen- 1 oktober-ICO.


From: eklein@dsv.nl
Date: Thu May 19 15:14:05 2005

Gisteren enorm genoten van jullie optreden in het Zuidpleintheater. Super, al die instrumenten en heel leuk om te zien hoeveel plezier jullie er zelf in hebben! Complimenten ook aan de, voor mij tot gisteren onbekende, Jakob en Marcel (na Boudewijn en Jim nog een "de Groot" bij mijn favorieten!). Eén kleine teleurstelling: ik was erg benieuwd naar jullie versie van "gute nacht, freunde" maar deze heeft helaas de revue niet gepasseerd... misschien hoor ik 'm ooit nog eens?!

Ik kom zeker naar An en Jan deel 3, maar tot die tijd zal ik het met de cd's moeten doen... groeten,

Elise


From: rianja@tiscali.nl
Date: Mon May 16 19:04:08 2005

Hallo Jan en An

Super avond in Capelle a.d. IJssel 14-5-05. Leuke liedjes en goede muziek. Zeker leuk in dit theater, gelijk kontact met het publiek, jammer dat het lang duurt tot de volgende keer, maar we komen zeker naar je eigen show. Maar maak nog wat leuke CD/DVD's met AN.

Groetjes Rinus en Anja Wesdorp.


From: palo@hetnet.nl
Date: Mon May 16 16:01:33 2005

Wat een fantastisch optreden in de Kleine Komedie gistern. Op een mooie pinksterdag for sure! Ik kijk uit naar Nachtlied in oktober! groetjes, Palomita

From: casyvo@tiscali.nl
Date: Sat May 14 16:50:11 2005

Wie kan mij helpen aan de songteksten van de cd An en Jan Grootste hits deel I?


From: Richard
Date: Sun May 8 19:26:42 2005

7 mei Optreden in De Tobbe Voorburg.

Een Erg leuk op treden. Fantastisch gedaan. Jammer van de CD's wel dat er een paar hele leuke nummers van het optreden niet opstaan. Zoals Paling. Misschien een overdenking waard?

Groetjes, Richard :-)


From: deurbel51@hotmail.com
Date: Tue May 3 18:15:55 2005

Hallo! Jammer dat Jan niet meer solo gaat. Ik vind zijn liedjes uit solotijd mooier, gevoeliger. De feestshow eromheen zoals nu bij An en Jan kan ik maar weinig waarderen. Carla

From: Fouchour
Date: Wed Apr 20 08:56:41 2005

Als een van de weinigen die misschien nog net 5 nummers uit de Mega Top 50 kan opnoemen, vond ik het toch erg leuk! Vooral de 'classic-rock'-songs van Cream en Mr Springsteen. Is de vertaling van 'I'm on Fire' ergens te vinden?

From: quist79@wanadoo.nl
Date: Wed Apr 13 19:30:09 2005

Hallo, afgelopen vrijdag in Amstelveen hebben wij zeer genoten van jullie optreden. In het najaar zijn wij zeker weer ergens van de partij!

From: jdebleyser@freeler.nl
Date: Mon Apr 4 14:22:37 2005

An en Jan,

we hebben gisterenmiddag jullie feestje in Schiedam meegemaakt en als rechtgeaarde veertigers (1946 en 1947) menen wij : wat zou het leven zijn zonder ouwelullenrock, zeker met Jan's fantastische teksten en de manier waarop jullie al dit fraais over ons hebben uitgestort. KLASSE !!!

Laura en Jos.


From: liesbreuk@hotmail.com
Date: Fri Apr 1 23:29:07 2005

Ook dit keer weer erg genoten van jullie voorstelling in Woerden. Ik kijk al uit naar An & Jan deel III

From: apen@bart.nl
Date: Fri Apr 1 10:00:53 2005

Op mijn 61e nog nooit een fanmail geschreven, maar er is overal een plaats en een tijd voor, dus nu dit compliment. Briljant Jan, wat een taalgevoel en wat een humor. Was verbaasd dat Diligentia niet meer uit zijn dak ging. Kwam door die groep natuurlijk, personeelsfeestje zeker? Moest verboden worden. Heel veel succes verder, je kunt het! Veel geluk met je gezin, Antoinette van der Maas, Den Haag

From: kimenzo@gmail.com
Date: Sun Mar 20 00:10:33 2005

Aanvullend op 'Thu Feb 17 22:53:52 2005'

Het (2e) tientje is (ook) een goede investering gebleken! Minder dan een week na de try-out lag de cd mèt krabbel van An+Jan in de bus. Zie die schijf met verslavende deuntjes nu maar eens uit de cd-speler te krijgen.... Tussen haakjes: waar blijven de citaten uit de fraaigekopte Volkskrantrecentie ;-) '...briljant in vergaande hertaling!'

Robertenzo


From: willekeebbers@hotmail.com
Date: Mon Feb 28 19:57:53 2005
hallo, ik moet een ckv verslag maken.. zou u me wat informatie toe kunnen sturen.. bijvoorbaat dank! willeke ebbers

From: fioon_1@hotmail.com
Date: Mon Feb 28 13:23:48 2005
Hoi Jan & An,

We hebben genoten donderdag 24 februari in Doetinchem. Jullie waren weer super. En nu met Marcel de Groot, erg goede combi zo. Jammer dat t toch niet zo druk was, maar dat maakt voor ons niet uit. Vrijdag 4 maart staan jullie in Arnhem, en dan ga ik weer.......

Groetjes


From: Ruudbea@tiscali.nl
Date: Thu Feb 24 12:44:39 2005
Ha Jan,

Gisteren hebben wij weer genoten van je optreden. Wat mij betreft wacht ik op een vertaling van een Steve Harley nummer. Jullie nieuwecdmet veel plezier beluisterd. Vertaling van Vincent vinden we heel bijzonder. Gr. R&B


From: martijn
Date: Thu Feb 24 10:53:41 2005
Hoi Jan,

Ik heb jullie nieuwe CD opstaan (Grootste Hits 2)! Die is echt te gek. Wat een prachtige CD!

Keep on rollin' Martijn


From: adam_adam@planet.nl
Date: Sat Feb 19 16:12:32 2005

Jan maakt ontzettend mooie liedjes.... met gevoel en met humor. Ik ben een fan van jan. Jammer dat hij niet de erkenning van het grote publiek krijgt. Adam

From: martijn385@hotmail.com
Date: Fri Feb 18 08:34:26 2005
Ik ben op zoek naar de CD "Rot, warm & tender". Wie kan me aan een exemplaar helpen?

From: kimenzo@gmail.com
Date: Thu Feb 17 22:53:52 2005

Ha Jan,

De try-out in Het Nederlandse Manhattan was m.i. een goede generale... betekent toch niets voor de finale? Je begrijpt dat ik nauwelijks wachten kan tot het gisteren aan jou gegeven tientje wordt omgezet in een met de nieuwe An&Jan&derest-cd gevulde enveloppe. Staat er ook een weergaloze Marcelsolo op? Het eveneens aangeschafte, maar wèl meegekregen+gesigneerde deel I=top!

Sux6 met de premiere! Robertenzo


From: jacob.jacobs@planet.nl
Date: Wed Feb 16 22:59:56 2005
waanzinnig die derde inzing oefening

From: Leila
Date: Sun Feb 6 20:21:01 2005

Ben nu bezig in je boek "Meisjes", ik heb het nog niet helemaal uit maar ik vind het een prachtig boek!!! Eerlijk en schaamteloos.

From: anitakat1@hotmail.com
Date: Tue Jan 4 19:59:15 2005

hoi allemaal ik ben nu erg boos op me vader!!!!!! gggrr :(


From: LiNd@
Date: Tue Jan 4 15:25:42 2005

haaj ik vin grappig mijn zus wendy vindt je raar en dom maar ik niej misgien wat ik vind je grappig en ik ben nog maar 9 jaar oud linda:P


From: Wendy, Uw Grootste Fan
Date: Tue Jan 4 15:24:44 2005
Beste Jan Rot, Daan en Elvis,

Jullie zijn zo'n leuke familie en zo leuk!! Daan is een mooie vrouw en een Jan Rot een mooie man !! Natuurlijk onstaan daar een heel mooi kindje van .. Gefeliciteerd met de geboorte van Elvis .. of ben ik te laat ?!?!

Dikke Kus aan iedereen, Wendy !!


Naar boven