'Hello, Dolly!'

UPDATE: DOOR ONZEKERHEID OVER CORONA IS DE VERDERE TOURNEE VAN HELLO DOLLY KOMEN TE VERVALLEN. HEEL VERDRIETIG, MAAR HET IS NIET ANDERS.

 

Ach wat heerlijk. Een van Amerika's grootste en meest gespeelde Broadway-musicals in lekker bekkend Nederlands, met Simone Kleinsma in de titelrol, Paul de Leeuw en Jörgen Raymann afwisselend als haar beoogde halfmiljonair, en Freek Bartels in de fijne rol van diens 'Chef Groente'.

Regie is van Glenn Casale, choreografie van Daan Wijnands en Jan mocht de vertaling doen van zowel het script als de geweldige liedjes van Jerry Herman. Klik hier voor de website en ga dat zien!

Zo heb je niks, zo heb je er twee. Ook voor de tweede musical van Medialane is Jan gevraagd, ditmaal alleen de vertaling van de liedteksten. Het script doet Roos Ouwehand.

En wat een geweldige nummers zijn dat! Jan: 'Sara Barailles, zowel tekst als muziek, man, wat heb ik genoten tijdens het werken. Zo veelzijdig, zo rijk aan klank en beelden, ik heb geprobeerd het echt als popmuziek te houden, en dat is vast gelukt.

Hier het dramatisch topnummer 'She used to be mine/ Ooit was ze van mij' met Sara aan de piano, en het tweede deel door 'Jenna' Willemijn Verkaik.

Klik hier voor de website van Waitress.