Jan Rotzak 1

€ 29,00

Jan Rotzak 1

€ 29,00

Drie herreleases uit de jaren 90 in een uniek, door Maandag Daandag zelf gezeefdrukt linnen zakje! (ditmaal met gouden letters, oplage 50 stuks)

Hoop & Liefde (1990), Een Zee van Tranen (1992) en Schout bij Nacht (1995) plus de 2cd Piano & Gitaar met alle liedjes uit het theaterdrieluik Jan Rot gaat nooit uit elkaar/ Rot is Liefde/ Hard zingen in het donker. 

Ook mogelijk 1 te wisselen met Rot voor jou (1996), met vooral de eerste vertaalde liedjes. Zet dat dan bij de opmerkingen.   

 

Rotzak 3

€ 29,00

Rotzak 3

€ 29,00

In uniek zelfgedrukt zakje door Maandag Daandag, een vrolijk vet vertaalpretpakket met twee albums van An + Jan, het prachtige Nachtlied en het fenomenale De Palingvissers met o.a. Bill van Dijk en Astrid Nijgh en Hans Zilver in arrangement van Jakob Klaasse.

Bij doublures kan 1 gewisseld met aan andere An + Jan: Grootste Hits deel I, Top 100 of Vakantiealbum! (Zet keus bij opmerkingen)

In een wederom zelfgezeefdrukt zakje door Maandag Daandag en Maantje Piet, met goudopdruk de vier albums die Jan maakte tussen 2008 en 2012,

1: HALLELUJAH, met 10 singer/songwriters

2: "IK HOU VAN JOU!" Jans tien jaar gelukkig getrouwd plaat, met oa vertalingen van God only knows, lady Jane en Love me tender, maar ook klassiek en eigen liedjes.

3. GROTE JAN ROTPLAAT  - het beste wat jan op dat moment te bieden had, met eigen nummers als Bombarie en Hebban olla vogala, maar ook vertalingen als Sylvia's Mother en Tell it like it is.

4. WEG NAAR WALHALLA - in zijn eentje een grote lading prijsnummers van Stairway to Heaven en Child in time tot musicalliedjes, Brahms en Mozart. En Loop door (You'll never walk alone!)  

Je mag er een wisselen voor een cd uit de andere Rotzakken. Zet dat bij de opmerkingen.