Jan Rotzak 1

€ 29,00

Jan Rotzak 1

€ 29,00

Vier prachtcd's uit de jaren 90 in een uniek, door Maandag Daandag zelf gezeefdrukt linnen zakje! (ditmaal met groen of blauwe letters, oplage 50 stuks)

Hoop & Liefde (1990), Een Zee van Tranen (1992) Koning Jan (1994) en Schout bij Nacht (1995). 

Ook mogelijk 1 te wisselen met Rot voor jou (1996), met vooral de eerste vertaalde liedjes. Zet dat dan bij de opmerkingen.   

 

Rotzak 3

€ 29,00

Rotzak 3

€ 29,00

In uniek zelfgedrukt zakje door Maandag Daandag, een vrolijk vet vertaalpretpakket met de eerste drie albums van An + Jan aangevuld met de prachtige Nachtlied met o.a. Bill, Astrid en Hans Zilver.

UPDATE: Grootste Hits deel II is helaas op maar hoera hoera in te wisselen met An + Jan Kerst, Top 100 of vakantiealbum! (Zet keus bij opmerkingen)

In een wederom zelfgezeefdrukt zakje door Maandag Daandag en Maantje Piet, met goudopdruk de vier albums die Jan maakte tussen 2008 en 2012,

1: HALLELUJAH, met 10 singer/songwriters

2: "IK HOU VAN JOU!" Jans tien jaar gelukkig getrouwd plaat, met oa vertalingen van God only knows, lady Jane en Love me tender, maar ook klassiek en eigen liedjes.

3. GROTE JAN ROTPLAAT  - het beste wat jan op dat moment te bieden had, met eigen nummers als Bombarie en Hebban olla vogala, maar ook vertalingen als Sylvia's Mother en Tell it like it is.

4. WEG NAAR WALHALLA - in zijn eentje een grote lading prijsnummers van Stairway to Heaven en Child in time tot musicalliedjes, Brahms en Mozart. En Loop door (You'll never walk alone!)  

Je mag er een wisselen voor een cd uit de andere Rotzakken. Zet dat bij de opmerkingen.